Grid-Iron american football game language selector
Language
ČeštinaDanskDeutsch
EnglishEspañolEspañol (Latinoamérica)
FrançaisItalianoMagyar
NederlandsPolskiPortuguês (Brasil)
RomânăSlovenčinaSlovenščina
SrpskiSuomiБългарски
РусскийУкраїнська 
Register
Login
Sverige till VM!
Forum index >> Sverige >> Sverige till VM! Goto page : 1, 2, 3 ... 38, 39, 40
 
Marcus
Posts: 1154
Posted on 2015-04-13 16:37:31
VM Sammanfattning
En del nya gubbar blev iår kallade till truppen genom ett försök att föryngra truppen och satsa mer på kommande talanger. Två spelare fick en plats i startuppställningen, Kjell Ström och Eric Berggren. Trots deras första matcher i dom gul/blå tröjorna så var det ingen tvivel om att dom är spelare av hög klass som genomförde matcherna på ett proffsigt sätt. Med andra ord höll alltid en hög lägsta nivå.

Gruppen vi hamnade i gav mig rysningar. Spanien, Finland och Ryssland, tre lag som tillhör toppen av landslag. Finland som tagit blev 4a förra VM och Spanien som faktiskt vann allting. Ryssland är ett erkänt starkt lag men skulle vilja säga att engagemanget från coachen är lite lågt. Råder dock ingen tvivel om att dom är ett svårt lag att slå.
Sverige har dock genom historien en vana av att kämpa, vikingar som vi en gång var iallfall kämpa fick vi göra. Första matchen mot Finland var en svår match att sätta taktiken inför då jag hade inte mycket att gå på för att hitta svagheter i deras försvar/anfall. Trots det blev det en otroligt jämn match som vi förlorade i Övertid. Väl igång med matcherna så gick det väldigt bra. Alla förluster kom antingen i övertid eller väldigt jämnt. I en sista avgörande match mot Spanien så slår vi faktiskt ut Spanien och tar oss till VM. Kunde inte riktigt tro det men vi slog faktiskt ut världsmästarna.

Vill helst skippa nästa del hehe själva gruppspelet i VM var väl ingen vidare kul att se. Vi fick återigen Finland i gruppen + laget som jag fruktar mest, England. Har stor respekt för England och framförallt deras coach Phiba. Mycket väntat gick vinsten till England men tycker endå vi gav dom en match. En vinst och två förluster blev det utav 3 matcher vilket jag är rätt nöjd över med tanke på motståndet och vad vi redan genomfört i kvalet.
En grymt bra säsong för landslaget som vi får va nöjda med tycker jag även om final spel inte skulle va fel Målet va att ta sverige till VM och det är nu gjort, nästa steg är att ta oss vidare ur VM gruppen!

Truppen:
Ärligt så tycker jag att truppen var lite svag iår, eller vårt anfall körde på mycket bra, Vilmer fick väldigt mycket hjälp att hitta Teo,Simon och Gabriel. Tror han fick en ca55% nästan varje match vilket jag endå är nöjd med. Som jag nämnde förra året så hoppas jag verkligen snart ska få spela med en TE av världsklass för tycker att dom överlag gör bättre ifrån sig. Se t.ex. på Nya Zeelands Aaron Old, helt makalös.

Försvaret e lite lamt, Rami och Marcus är oersättliga men resten av gruppen gör inte alls det dom ska! Ska inte skälla för mycket på gubbarna, aboslut är dom riktigt bra men som vi ser räcker det inte hela vägen. En ordentlig uppryckning eller snarare en "switch" av våra nuvarande LB/CB och DL's skulle jag vilja se. Finns ett par som är pågång men dom ledande spelarna är helt enkelt inte tillräckligt bra. Ludwig som länge varit en stjärna har tappat sin 20 i strenght pga ålder vilket gör att han inte riktigt räcker hela vägen som han gjorde förr. Alex Jacobsson som briljerade förra VM med rekord sacks för en Svensk i landslaget har inte alls varit på hugget iår.

Har plockat fram dom spelarna jag tycker gjort bäst ifrån sig:
World Cup 13 Top 5 spelare
Teo Jansson
Han har verkligen blommat ut iår och haft en väldigt hög nivå varje match, förutom den sista. Har tack vare Simon Lindberg konditions problem fått en stor roll i truppen vilket han utnyttjat. Han blir 27 nästa år vilket ger honom en hel del träning kvar och jag tror att runt 28-29 års ålder är han helt outstanding.

Vilmer Johansson
Lite enkelt att sätta våran QB som top 5 men han är verkligen duktig. Det är inga super OL's han har med sig även om dom gör ett riktigt bra jobb. Dom har låg skill gentemot nästan all motståndarnas DL. Trots det lyckas Vilmer väldigt många gånger få iväg en lyckad pass innan vår OL brister.

Manfred Göransson
Manfred jobbar i det tysta men gör ett strålande jobb i vår OL. Han är rätt så ensam om att vara en hög skillad OL och är alltid den spelare jag sätter in mot dom tuffaste Defensive ends. Ser man till Vilmers passning procent och även antalet sacks så förstår vi nog alla att Manfred är en mycket viktig spelare.

Karl Sandström
Här har vi en spännande spelare, har haft han länge i mitt lag framtill nyss när jag sålde honom och hoppades på botlag. Hans talang är 3* alltså en BPOS på 4*. Inte särskilt bra men kolla hans match rating? alltid på top och tillsammans med Manfred är han med och håller emot motståndarnas tuffaste defensive ends. Han är verkligen en av killarna som ligger bakom större delar av våra framgångar iår.

Arthur Johansson
Kanske inte varit den mest avgörande spelaren men han är trots sin unga ålder alltid där och trycker ner våra motståndares returners. Är väldigt nöjd med honom och tror han kan bli riktigt bra i framtiden

Inför nästa år väntar en del spännande, nya spelare kommer att komma med i laget och vi börjar mer och mer närma oss våran generations träningsobjekt, som kanske blir kallade till landslaget som "rookies" Mer info om kommande säsong får dröja ett tag, behöver göra en hel dels scouting och när nästa kallelse är det kanske helt andra spelare har blommat ut.
  
geten2
Posts: 0
Posted on 2015-04-14 7:21:46
Härlig sammanfattning som kul läsning! Ser fram emot att höra tankarna kring nya spelare som ska in i laget framöver när du i lugn och ro haft tid att scouta och planera
  
Menoto
Posts: 0
Posted on 2015-04-14 7:25:05
Helt underbart, bra skrivet. Kan inte vänta på nästa VM!
  
Menoto
Posts: 0
Posted on 2015-04-14 7:49:14
har en liten fråga här, Jonathan Bengtsson sitter just nu på 18.88 Passing (soft capped), min fundering är ska jag försöka få upp honom till 19 asap eller ska jag fortsätta arbeta på hans stamina (som inuläget är bleka 10.18)?

*** EDIT ***
Roten i min fråga är väll egentligen: Hur mycket gör en poäng i passing?
  
Marcus
Posts: 1154
Posted on 2015-04-14 8:02:49
1 poäng i passning kan säkert påverka en del, men tror att träna stamina till typ 14 ger allra mest. Har noterat på Vilmer att när han nådde 14 i stamina så förlorade han inte sin match rating i slutet av matchen.
  
Menoto
Posts: 0
Posted on 2015-04-14 8:08:37
Marcus wrote:

1 poäng i passning kan säkert påverka en del, men tror att träna stamina till typ 14 ger allra mest. Har noterat på Vilmer att när han nådde 14 i stamina så förlorade han inte sin match rating i slutet av matchen.



aah ok hade 17 som mål för stamina men kanske ska köra upp till 14 sen fixa passning sen fortsätta till 17
  
Marcus
Posts: 1154
Posted on 2015-04-14 9:22:00
kanske bara är på Vilmer det är 14 som är gränsen så siktet mot 17 e ingen dum ide alls
  
Menoto
Posts: 0
Posted on 2015-04-14 9:28:13
ja då, ska till 17 med honom funderar bara på i vilken ordning =P
  
Marcus
Posts: 1154
Posted on 2015-04-22 8:44:38
Anders skickar du info på dina OL's E även nyfiken på hur dom där 3 killarna du trodde kunde bli WR's cappade i sin speed?

Spelare som ligger risigt till nästa säsong:

Bo Bergman
hyfsade skill men con på 9, BPOS på 4* och stamina på 10. Kan eventuellt va kvar som reserv pga brist på OL's

Peter Hermansson
Har länge varit med för det finns absolut inget annat på TE. Då varkan han eller Devin är tillräckligt bra för att spelas med kanske jag plockar Peter. Devin får va kvar pga han e ung och kan utvecklas.

Ivar Jonasson
Trög utvecklingskurva och hans manager har av nån anledning filosofin av att mixa hård träning och vanlig träning så han tappar emellanåt sin energi. Har minst 3 nya DL's som växer sig riktigt bra iår.

Vilmer Lindholm
Har väll varit okej iår men Marius Lundin börjar nå full BPOS i Gunner och kommer då ta över positionen. Vill helst inte ha en mediokre spelare som inte längre kan utvecklas. Hade han ej varit i botlag så hade han haft större chans men nej.

Christer Jonasson
Denna gamla veteran i landslaget börjar nå sitt slut. Tappade för mycket i fysik förra säsongen och med hans låga BPOS så räcker det inte längre, inte ens som KR. Har två unga mycket lovande killar som KR, de kommer att slåss om denna platsen.

Sökes TE och OL! i have a dream, to äntligen play with a TE for the svenska landslaget. TE är så jäkla bra va men sverige har ju verkligen 0 där. Min Melwin Kommer bli top kvalité men om typ 5-6 säsonger
  
Menoto
Posts: 0
Posted on 2015-04-22 8:56:22
Jag kom på en sak Niklas Nyman förviso bara 3 talent men 19 con, 17 år och 13 str, speed kanske kan bli något framöver, synd bara på hans talent

** EDIT **
han har dessutom 7 catching och 7 blocking
har funderat lite på var jag ska sätta honom men TE kanske kan funka, vet i fan om hans talent låter honom se landslaget men något kanske det kan bli av honom =P
  
 
Forum index >> Sverige >> Sverige till VM! Goto page : 1, 2, 3 ... 38, 39, 40
Last posts
2024-04-19 19:46
Nationalmannschaft
Author:Samuelcrel
2024-04-19 19:24
Reprezentacja Polski
Author:frozi
2024-04-19 15:09
Verkaufsthread
Author:Baphomet
2024-04-19 15:02
Ligathread
Author:Baphomet
2024-04-19 14:49
Ligathread
Author:liberalmente
2024-04-18 19:23
Pokalthread
Author:TheGamingMo
2024-04-18 15:59
Ligathread
Author:Baphomet