Grid-Iron american football game language selector
Language
ČeštinaDanskDeutsch
EnglishEspañolEspañol (Latinoamérica)
FrançaisItalianoMagyar
NederlandsPolskiPortuguês (Brasil)
RomânăSlovenčinaSlovenščina
SrpskiSuomiБългарски
РусскийУкраїнська 
Register
Login
SM-kisat - IX Suomi Bowli
 
HomoRomo
Posts: 6
Posted on 2017-04-10 13:22:40
Jippii! Giants on vaihteksi mukana pudotuspeleissä.
Himoittu pysti on todellakin vain kahden voiton päässä. Mutta matka maaliin on mutkikas ja hankala.
Välierä vastus ei ole sieltä helpoimmasta päästä kun joudumme runkosarjan voittajan kotikentälle. Lähdemme peliin taistellen ja parhaamme yrittäen.
  
ogie23GI Supporter
Posts: 533
Joined: 2012-02-23
II.3
Offline
Posted on 2017-04-10 19:37:12
No nii, alkusarja on paketissa.

Tässä vaiheessa kiitetään osallistumisesta Tikkurilaa ja Rauhalaa, ens kaudellla sit pidemmälle

Ennakkosuosikkina pudotuspeleihin lähtee Helsinki. Alempaa vauhtia hakeva joukkue saa hyvät tasotukset matseihin ja on hankalasti lyötävä. Kuopio on esiintyhnyt liigassa mainiosti ja antaa takuulla hyvän vastuksen. Mielenkiintonen matsi tiedossa.

Toisessa parissa kohtaavat Ogilthorpe ja Eagles. Kotijoukke lähtee ehkä hienoisena suosikkina matsiin mutta marginaalit on suht pienet.

Kanapysti lähestyy ja armoa ei anneta jos ei kyselläkään !
  
ogie23GI Supporter
Posts: 533
Joined: 2012-02-23
II.3
Offline
Posted on 2017-04-17 13:15:58
*** Mitalimatsit ***

Hurjavireinen Kuopio eteni finaaliin voittamalla Helsingin vakuuttavalla esityksellä.
Savolaisten hyökkäys erityisesti oli vireessä.

Kotkat oli pitkään kiinni finaalipaikassa mutta Ogilthorpe käänsi lopussa matsin edukseen. Tässäkin matsissa voittajien hyökkäys oli kohillaan.

Elikkä:
Pronssista pelaa: Helsinki ja Eagles.

------------------- IX Suomi Bowl ----------------
Ogilthorpe - Kuopio
----------------------------------------------------------


pysy tuunattuna, tulossa perinteinen finaalijengien koutsien pressitilaisuus
  
ogie23GI Supporter
Posts: 533
Joined: 2012-02-23
II.3
Offline
Posted on 2017-04-18 9:54:46
Pressitilaisuus

Nonnii, tervetuloa IX Suomi Bowlin pressitilaisuusteen.
Paikalla on finaalijoukkueiden koutsit ogie23 ja HomoRomo.
Ei muuta ku heti vaan asiaan.

Kumpikin jengi taistelee vielä noususta, onko top divari lähitulevaisuuden suunnitelmissa ?

Top divari on enemmänkin haave. Muutama avainpelaaja lähestyy sitä ikää että ensi kaudella pitäis tehdä joukkueeseen nuorennusleikkausta. Ehkä silloin meidän oikea taso on lähempänä kolmosdivaria. Katsotaan sitten miten onnistumme houkuttelemaan uusia pelaajia tiimiimme, se ratkaisee millä tasolla pelaamme tulevaisuudessa.

No joo, oha se, mut ei nyt iha täl kaudel. Täs on edes vähä joukkueen uudelleenrakenteluu ja prioriteeteist kärkipääs on täl hetkel enempi pysymine ku nousu, mut ehkäpä joku päivä.

Hyvä esitys joukkueelta välierässä. Mitä kommenteja siitä matsista ?
Se oli aika tasasta aina vikalle vartille asti. Ehkä kondis ratkas lopussa. toisaalt oha joukkuees liuta yli kolmekymmpisii pelaajii et kokemustaki löytyy ratkasuhetkille, tai sit vaa kävi armoton munkki. Mist näist nii tietää.
Joukkueen esitys oli kaunis. Hyökkäyspeli toimi kuin kuin unelma, löysimme tällä kertaa miehen mentävät aukot vastustajan selustasta hyvällä prosentilla eikä punttaajamme joutunut monesti töihin. Ja kyllä puolustajatkin selvisivät pelätystä paikasta puhtain paperein. Hellholen kirous on osaltamme murrettu, se riemastuttaa joukkueen sikariporrasta.

Finaalista on syytä odottaa huikeaa matsia. Onko luvassa ehkä joitain taktisia muutoksia ja kikkoja vai hoituuko homma peruspelillä ?
Ilman muuta muutamme tapaamme hyökätä. Vastassa on astetta paria paremmat pakit. Emme voi lähteä ihan samalla tapaa loppuotteluun. Tämä on jokkueellemme tämän kauden tärkein ottelu. Se on hyvin luultavasti ainut mahdollisuus saavuttaa pytty tältä kaudelta. Pelaajien paineet ovat kovat, mutta jos he ammattimiehinä osaavat käsitellä ne oikein meillä on voittosauma ensi viikolla. Joukkueen johto onkin palkannut psykologin, ettei tiukan paikan tullen tulisi enää tyypillistä housuunpaskomisrefleksiä vaan onnisuneita nappisuorituksia.
Lisäksi uusimpien huhujen mukaan ryhmä joukkueen nörttikannattajia on perustanut hakkerointiryhmän jonka tavoitteena on murtaa GI-pelikoodi että oma joukkue nöyryyttäisi vastustajaa ottelussa.

Jotai viilausta varmaa tulee mut meil oo oikee ukkoi kovi montaa joka mestalle et on mahollista varioida kovi kummosesti. Näillä näkymin on odotettavissa et kumpiki jengi tekis aika paljo pisteitä eli puolustukseen pitäis varmaa koittaa keksii jotai uutta zydeemiä. Hyökkäykses vois kokeilla melko puhdasta juoksupeliä, sitä ollaa treenattu paljo iha tätä matsii varten..

Lopuksi vähän off topic osastoa. Kuopiossa haetaan tuplaa kun KalPa pelaa lätkäfinaaleissa. Miten käy junhitaanko Kuopion torilla molempia mestaruuksia vai jääkö luu kouraan ?
Uskon ja toivon et Kuopiossa juhlitaan tasan yhtä mestaruutta. En ala avaamaa sen isommi kumpaa.
Tämä riippuu siitä keneltä asiaa kysyy. Paikalliset ovat ainoastaan 99% varmoja että pian on aihetta suureen juhlaan tai jopa kahteen. No pelataan nyt ensin pelit pois alta ja paras voittakoon!

Kiitos koutseille mielenkiintoisista vastauksista.
Ens maanantaina sit kajahtaa ! Odotettavissa on yksi kisan huikeimmista finaaleista
  
whitenekkeGI Supporter
Posts: 633
Joined: 2013-07-30
II.3
Offline
Posted on 2017-04-18 10:30:45
  
ogie23GI Supporter
Posts: 533
Joined: 2012-02-23
II.3
Offline
Posted on 2017-04-24 14:17:31
*** Palkintojenjako ***

Pronssimatsi oli huikee koitos jossa Helsinki oli pitkään kiinni voitosta mutta Eagles onnistui lopulta kirimään edelle. Onnittelut Kotkille !

Vielä hiukeempi taisto nähtii finaalissa. Kovaa enakkohypeä kerännyt koitos oli odotusten mukainen thrilleri.
Ogilthorpe aloitti vahvasti mutta Kuopio kiri edelle kolmannella vartilla. Lopussa vantalaiset onnistuivat hieman paremmin ja Kanapysti matkaa Bollikselle viidettä kertaa.

Elikkä :
1 Ogilthorpe
2 Kuopio
3 Eagles
4 Helsinki

Ja sitten hyvät naiset ja herrat, kevään odotetuin hetki !
Upea, mahtava, silmiähivelevä, ylisanat loppuun kuluttava,,, KANAPYSTIII !!
http://i1050.photobucket.com/albums/s403/Veeti23/kana-IX_zpsstzkesxj.png

Näin on taas yhdet kisat paketissa. Ens kaudella juhlitaanki jo sitte kymmenettä Suomi Bowlia ! Juhlakaudella sitten ihan kaikki mukaan Mikään veruke ei tule olemaan pätevä jäädä pois ens kauden kisasta !

Näin tällä kertaa. Kiitokset osallistuille, onnittelut mitalisteille ja tsemppiä kaikille liigaan ja cupiin joilla se vielä jatkuu.

,,, No nii, paa se we are the champions soimaa ja lähetää pubiin vetää kaljaa,,, ai päällä, no mist tän saa pois pääl,,,
  
HomoRomo
Posts: 6
Posted on 2017-04-24 20:52:01
Tämän sanominen tekee kipeää... Onnittelut Ogilthorpelle Suomi bowlin voitosta!

Kaaduin ensimmäisen jakson luokattomaan puolustuspelaamiseen. Pistää ihmettelemään miten lampaita me olimme. Ketään ei saatu taklattua. Myös hyökkäystaktiikka meni pieleen. Toiselta laidalta olisi ehkä tullut helpommin pisteitä.
Tämä on toinen finaalitappio ja vielä samaa jengiä vastaan. Kannattajat käyvät kuumana ja vaativat kostoa. He ovat viime kausina tottuneet kenties liian hyvään ja olivat itsevarmoja saavuttamattomasta voitosta.
  
ogie23GI Supporter
Posts: 533
Joined: 2012-02-23
II.3
Offline
Posted on 2017-04-25 7:18:53
HomoRomo wrote:

Tämän sanominen tekee kipeää... Onnittelut Ogilthorpelle Suomi bowlin voitosta!



Tänks, olipa tasane matsi. Kesällä sit uus yritys