Grid-Iron american football game language selector
Language
ČeštinaDanskDeutsch
EnglishEspañolEspañol (Latinoamérica)
FrançaisItalianoMagyar
NederlandsPolskiPortuguês (Brasil)
RomânăSlovenčinaSlovenščina
SrpskiSuomiБългарски
РусскийУкраїнська 
Register
Login
Dulezite informace
Forum index >> >> Dulezite informace Goto page : 1, 2, 3, 4, 5
 
kakurka
Posts: 1342
Posted on 2010-03-20 14:07:25
fejkar wrote:

Myslim, že co se týče toho QB, když máš pasovku nastavenou na QB decesion, že záleží na jeho INT a VIS společně s WR catching a positioning...



Tojo, ale predstav si, ze mas na hristi dva WR, jednoho losera a jednoho super. Je treba vyzkouset, jestli QB s vysokou INT a vis pak hazi jen na toho lepsiho, nebo na oba stejne a to je to co nevim. Klidne v pratelaku nastavim bez CB a uvidime jak se s tim chlapci popasuji.

Protoze jestli tomu tak je, pak ma smysl mit QB a jednoho WR s max konzistenci, ale druheho WR a TE s malou.

  
kakurka
Posts: 1342
Posted on 2010-03-21 21:12:57
Ahoj, tak dalsi drobny postreh z dnesni ligy. Pokud stoji FS na jedne strane, je nejaka sance (asi dost velka), ze v pripade pasu na druhou stranu, druhou skladku provede MLB a to prestoze FS ma rychlost 19 a MLB jen 16. Trosku prekvapeni, ale zkusim od ted hrat FS jen na stredu, nebot na dva super FS nemam uz hrace.

Jinak z 16 pasu, kdy se rozhodovani ujal sam Toni, slo 4 a 4 na TE a slabsiho WR, celych 8 na druheho WR, ktery ma talent 19 a lepsi bpos, takze chytil polovinu a TE jen ctvrtinu. Budu dale sledovat a dam vedet.
  
kakurka
Posts: 1342
Posted on 2010-04-02 6:38:51
Talent (*)--Strop dovedností mimo Těl zdat---MAX NPOZ (*)
-----0.5-------------------11-----------------3----
------1--------------------12-----------------3----
-----1.5-------------------13----------------3.5---
------2--------------------14----------------3.5---
-----2.5-------------------15-----------------4----
------3--------------------16-----------------4----
-----3.5-------------------17----------------4.5---
------4--------------------18----------------4.5---
-----4.5-------------------19-----------------5-----
------5--------------------20-----------------5----
  
kakurka
Posts: 1342
Posted on 2010-04-02 22:31:10
Dalsi info pro zacatecniky:

Co nejdrive si poridte GI management studio, pomuze Vam se ve hre velmi dobre zorientovat. Na rozdil od jinych manazeru je tu potreba 11 hracu do utoku, 11 do obrany a 8 do specialniho tymu, to je docela hodne a ze zacatku zmatek. Do dnes neznam jmena vsech hracu ve svem tymu. Takze stahnete>

http://www.grid-iron.org/index.php?page=community&subpage=viewt&t=3775

Je potreba sehnat nastaveni vah dovednosti. Jsou dve moznosti, na strankach GI studia lze stahnout prumer co tam zaslali ostatni hraci. Druhou moznosti je mne kontaktovat a ja Vam zaslu na mail sve preferovane nastaveni.

Bez fanouska je hra o trochu slozitejsi, ale s uvedenym studiem se to da bez problemu zvladnout a daji se pomoci neho i identifikovat stropy hracu. K tomu je nejlepsi metoda si stahovat aktualizaci kazdy patek a sledovat jednotlive posuny v dovednostech sily a rychlosti (pochopitelne je nutny fokus). Ze zacatku je to jedno, protoze je dulezitejsi stavet stadion, ale jen co jde tak koupit 20 treneru telesne zdatnosti a k tomu posilovnu, rozsirit ji na maximum a trenovat fokus u hracu. Hrac pak skoci v 80 procentech pripadu za 3 tydny, ve zbytku za 4 tydny. Pokud hrac neskoci za 4 tydny (nastavim v GI studiu 4 tydny rozdil mezi srovnanimi), u mne nezezelena policko, udelam si u nej poznamku a trenuji druhou dovednost. Stamina je jedno, tam trenuji vse na 10 a pak prechazim na trenink ostatnich dovednosti dle pozice, kde hrac hraje/bude hrat.
  
kakurka
Posts: 1342
Posted on 2010-04-05 20:59:59
zlaté patero pro středně pokročilé:
1/ kupovat hráče s talentem 3,5 plus (skaut nutný) a začít všem trénovat tělesné dovednosti k identifikaci stropů
2/ domluvit pokaždé přátelák, nastavit sponzory, prihlasit se do nejakeho poharu (treba ceskeho), to pridava hodne penez a to i nehledě na fakt, že příjem z ligového zápasu dává více než 800k za 2 týdny
3/ všechny hráče nad 19 let nechat na finalních pozicích a začít hledat mladíky, kteří by je mohli nahradit tak za 3 až 5 sezón, těchto hráčů se nezbavovat, žádný z nich by neměl mít plat nad 10k týdně, trénujte široké spektrum dovedností. Všichni mladíci by měli mít minimálně talent 2,5 plus, nejlépe však 3,5 plus. Vše co je 4,5 plus je diamant, i kdyby to nebyl lumen, či byl pomalý, nebo slabý, vždy se pro něj najde vhodná pozice.
4/ dostavet vsechny VIP a klubove sedacky co nejdrive pak investovat do posilovny a 20 trenera tělesné dovednosti a ty všem trénovat a najít stropy síly a rychlosti (o GI studiu jsem psal dříve)
5/ nestavět tréninkovou halu dokud trénuji všem hráčům tělesnou dovednost, ale co nejdříve pořídit juniorku a rozšířit na maximum, dále má přednost určitě klubový obchod se suvenýry díky lepší návratnosti oproti normálním sedačkám. Vlastní odchov je klíč, přestože podle statistiky bych už mohl vytáhnout nějakou hvězdu pro český tým, ale co nemám já, je u ostatních týmů

Pokud by Vás ještě něco napadlo dejte vědět. Mám i opravenou tabulku k plánování cashflow za jednostlivé sezóny, mohu poskytnout, stejně jako i svůj základní excel s hráči. V případě zájmu napište svůj email.
  
kakurka
Posts: 1342
Posted on 2010-05-12 9:59:06
Pokud najdu neco zajimaveho na foru dam to sem, aby to nebylo nutne porad hledat:
Strength and speed caps are "created" with the day the player is "born" and are "invisible" until they are reached. Then can be seen on player's training details tab.

ADVICE:
That is way I personally buy/invite young players with high SP/ST skills and train this skills to cap values and only after I know player's ST/SP limitations I decide what to do.

Fitness skills are also excluded from salary system.
  
kakurka
Posts: 1342
Posted on 2010-06-18 20:25:04
Drobna noticka:
Admini prohlasili, ze RB nepotrebuje vision.

Zadne dramaticke zmeny v enginu se asi nedaji ocekavat. Administrator wrote:
Due to web, time on other limitations we have to made a choice. And now after 5 seasons we cannot start totally from scratch, we have 5 seasons of history and also as mentioned, people developed teams in a certain direction.

Administrator wrote:
Game is more pass oriented when teams are equal, we failed last offseason with Blitz update, after the testing stronger teams would only Blitz. Current game engine has its limitation (for some newbies in too complexed) but is has "some" balance. Every update of the engine is very tricky and the balance changes. We hope we'll find a good solution in the future.
  
kakurka
Posts: 1342
Posted on 2010-07-15 20:36:24
BPOS is not to be confused with the player's in game rating - these are the stars you see next to the players name in the Stats page for a match.

This star rating gives a view as to how well he performed in the game.

Merc put it into a simple formula as to how it is worked out. The admins have confirmed this.

In game match rating = BPOS + positional stats effect (i.e catching etc.) +/- stamina effect +/- consistency effect +/- team chemistry effect

The difference between the starting rating and the end rating is usually due to the player's stamina dropping during the game, hence lowering the above formula outcome.
  
kakurka
Posts: 1342
Posted on 2010-09-18 13:47:39
Tak jsem dotahl do konce vyzkum kickeru a jejich prinos pro tym. Zaver je, ze prodavam sveho kickera se 17 skillama, protoze tech par yardu navic nestoji za tolik penez a radeji si vytrenuji QB, WR a TE na 20. Optimalne pro pozici kickera je hrac s talentem 4,5plus, tim kompenzuje castecne sve nizke skilly, kicking a punting vytahnout max na 14, ci 15 a nema smysl mu platit vic nez 30, resp 40k tydne. Rozdil ve vykonu je pak 2 yardy (pokud berem hrace s vysokou konzistenci), ale tech 30k tydne je 600k za sezonu, ktere se daji vyuzit v tymu lepe.
  
kakurka
Posts: 1342
Posted on 2010-11-17 3:39:47
Chystaji se zmeny, tak co najdu sem dam:
http://www.grid-iron.org/index.php?page=community&subpage=viewt&t=10060&start=0

Nebude to pro pratelaky
  
 
Forum index >> >> Dulezite informace Goto page : 1, 2, 3, 4, 5