Grid-Iron american football game language selector
Language
ČeštinaDanskDeutsch
EnglishEspañolEspañol (Latinoamérica)
FrançaisItalianoMagyar
NederlandsPolskiPortuguês (Brasil)
RomânăSlovenčinaSlovenščina
SrpskiSuomiБългарски
РусскийУкраїнська 
Register
Login
Sezona 5 - cile
Forum index >> >> Sezona 5 - cile Goto page : 1, 2
 
kakurka
Posts: 1342
Posted on 2010-05-30 13:10:03
Tak sice jeste neni konec, po dnesni prohrem chybi posledni zapas s botem, ale uz si troufnu zhodnotit:

Ja bych chtel uz konecne postoupit do druhe ligy, ale s pouze 2-3 boty to bude tezke. - postup se asi podari, ale to beecko je jeste strasne slabe, dnesni prohra naznacila ten rozdil ve vykonosti. Potrebuji ale hrat co nejvic hracu, aby se zlepsili, ale urcite to na ukor vysledku v lize v pristi sezone.

Take bych chtel se v poharu konecne dostat mezi poslednich 16. - To se zazrakem podarilo, kdyz me podcenil Krs, ale realnejsi je zatim jen postup mezi poslednich 32.

Na konci sezony bych pak chtel mit uz v pratelacich finalni sestavu, ktera bude hrat v 10 sezone - to uz mam, ale sila chybi, Prchal skonci za 2-3 sezony a je tam hodne velky propad zatim.

Doufam, ze se podari usporadat 3-ti kolo loser cupu uz alespon s 10 tymy - Uvidime, to me ceka tak za tri tydny, zalezi na zajmu ostatnich a take na tom, jak moc se bude ignorovat stredecni vecer na domluveni zapasu


Jo a pokud se snad konecne objevi narodni tymy, tak doufam, ze vyhraju kandidaturu, i kdyz z meho tymu maji sanci hrat v repre max. 4 hraci (LB, DE, WR, SF). -Tady zatim nic noveho,to se skopiruje do pristi sezony.
Joker
Posts: 0
Posted on 2010-05-30 16:53:38
Ahoj, už oslavuju postup do vyšší ligy a doufám, že se tam udržím!
kakurka
Posts: 1342
Posted on 2010-05-30 21:03:17
Tak to gratulace, jsem koukal, ze soucasna sezona prinese ceskym vlajkam slusny uspech. Dokonce si troufnu tvrdit, ze nekteri z nich ani nebudou hrat o zachranu o soutez vic. Jen tak dale
skulo
Posts: 392
Posted on 2010-06-08 19:16:48
Tak aj ja som splnil svoj cieľ a vyhral svoju ligu:-) Aj ked to nebol ani tak cieľ ako povinnosť Ale budúcu sezonu to bude v II.lige oveľa ťažšie, je koniec ľahkým víťazstvám (rekord mám tuším 112:0; nie, nie je to preklep, je to naozaj 112:mrgreen, "opravdový" grid iron ma ešte len čaká...
A ako budúcu sezonu? Talentovaných hráčov má dosť, len ma trápi, že niektorí chytili dosť skoro stropy vo fitnes a že mjú nízku konzistenciu (na druhej strane kúpiť hráča s vysokým talentom a vyským CONS je takmer nemožné).
A gratulujem ostatným k ich úspechom
 
Forum index >> >> Sezona 5 - cile Goto page : 1, 2