Grid-Iron american football game language selector
Language
ČeštinaDanskDeutsch
EnglishEspañolEspañol (Latinoamérica)
FrançaisItalianoMagyar
NederlandsPolskiPortuguês (Brasil)
RomânăSlovenčinaSlovenščina
SrpskiSuomiБългарски
РусскийУкраїнська 
Register
Login
Yleistä MJ pulinaa
Forum index >> Suomi >> Yleistä MJ pulinaa Goto page : 1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 14, 15, 16
 
T_Rex
Posts: 78
Joined: 2011-02-02
III.2
Offline
Posted on 2017-06-25 17:39:11
ogie23 wrote:

Mä kannatan Romoa.

Smam.
  
HomoRomo
Posts: 6
Posted on 2017-06-26 13:52:47
Hyvä on, koska toiveita on suostun kokeilemaan tätä pestiä yhden kauden, ehkä toisenkin, ellei potkuja tule sitä ennen.

Aika hyvin taitaa olla Suomi-pelaajat scoutattu nykyisen valmentajamme papereissa että lähellekään nollasta ei tarvitse aloittaa työtä. Silti toiveissani on tehdä tästä yhteinen juttu kaikkien kanssa! Eli jos tuntuu että sinulla on hyvä kotimainen pelaaja joukkueessa tai yleensä sellainen kehittymässä, sitä voi mainostaa tällä palstalla tai postia mulle. Kaikki huomioidaan ja kaikki saavat näyttömahdollisuuden maju-leirillä ennen karsintaotteluiden alkua.


Aivan kaikki suuntaviivat eivät ole selvillä millaista hienosäätöä valmentaja ryhtyy tekemään. Mutta jokunen ajatuksenalkua on jo heti mielessä:
- Consistancyllä ei ole niin suurta painoarvoa kuin tällä hetkellä. Tietysti mahdollisesti tehtäviä muutoksia tarkastellaan pelipaikkakohtaisesti.
- Uusi pelimoottori todenäköisesti vähentää fyysisten ominaisuuksien merkittävyyttä. Ei ole enää 20/20 monstereita vastassa. Niinpä en joukkueen kokoamisessakaan pidä mitään ehdotonta rajaa ettei esim cornerina voisi toimia pelaaja jonka nopeus on vain 18. Jokaisen on vain seuratyössä pidettävä huolta pelaajien painoindekseistä. Jos se on päin persettä maajoukkueeseen ei sillä pelaajalla ole mitään asiaa.
- En ole ikärasisti. Suomen rajallisella pelaajamateriaalilla on joskus parempia ja huonompia ikäluokkia. Jos vaikka nopeuttaan menettänyt pappapelaaja on muuten paperilla paljon parempi kuin nuorempi vaihtoehto niin pappa pelaa, nuorempi jatkaa treeniä.


Vielä on reilusti aikaa asettua vastaehdokkaaksi jos nämä tuumailut eivät miellytä. Tässä tehtävässä ollaan vain toisten luottamuksella.
  
HomoRomo
Posts: 6
Posted on 2017-07-30 10:26:43
Kiitoksia valinnasta uudeksi maajoukkueluotsiksi. Ehkä tulokseen vaikutti tarjolla olleiden vaihtoehtojen lukumäärä, mutta ainakaan vilppiä ei äänestyskäyttäymisessä havaittu.

Tästä se työnteko sitten alkaa...
Ensimmäinen lyhyt tutustuminen joukkueen runkopelaajien kanssa on jo pidetty.
Varsinaiset valinnat joukkueeseen tapahtuvat silti tulevalla testilerillä. joka pidettäneen tässä parin viikon sisään.
Tuon jälkeen valmennusporras pohtii ja hioo taktisia kuvioita sekä pelitapaa.
Sitten vaan syyskuun puolella täysi rähinä päälle kun karsintaottelut alkavat.

Sitä saa edelleen viestitellä jos teillä on mielestänne maajoukkuepaikan arvoinen pelaaja tuloillaan omassa jengissä. Kartoitukset ja tutkimukset tehdään joka tapauksessa. Yhteistyö vaan helpottaa mun ja seuraajieni hommia.
Mä koitan kans hieman vilkuilla kotimaisia pelaajia joita olette aiemmin myyneet ulkomaille, jospa sieltä löytyisi joku testileirille kutsuttava kehittynyt kaveri.
  
HomoRomo
Posts: 6
Posted on 2017-08-22 12:10:56
Maajoukkueen kuulumisia

Joukkue (46 pelaajaa) on nyt kasassa, viimeistelytreenit käynnissä ja taktiset kuviot pikkuhiljaa hahmottumassa. Kiitos edellisen managerin loistavan työn 32 ylösnostoa riitti mainiosti pelaajien tutkimiseen ja valintaan. Vaihtuvuus joukkueessa oli melko pientä. 2-3 pelaajaa putosi tällä kertaa ringistä, ja täydensin joukkuetta neljällä uudella kasvolla. (2 Elisa Vikings, 1 Helsinki Hellraiser ja 1 pelaaja jostain Brasilian sarjasta).

Pelit alkavat nyt tulevana perjantaina. Meidän lohkomme ranking järjestyksessä:
Saksa
Argentina
Suomi
Belgia
Bosnia

Paperia pyöritellessä edessä on 4 tärkeää ja 4 huipputärkeää ottelua. Nimittäin ilmeisesti Saksa marssii lohkovoittoon ja kaikella kunnioituksella Bosnian ei pitäisi pystyä edes kiusaajan rooliin. Niinpä sijoittuminen lohkokakkoseksi ratkeaa otteluissa Suomi - Belgia - Argentiina. Tämä tasainen kolmikko ratkaisee keskenään kuka jatkaa Saksan kaverina itse kisoihin asti.
Nyt kaikki sormet ja varpaat ristiin! Nyt jännitys kohoaa! Mahdollisuuksia meillä on, mutta helppoa jatkoonpääsy ei ole. Mikäli omat aikataulut sen sallii koitan heittää pelien jälkeen jotain kommenttia tänne kustakin ottelusta.


  
ogie23GI Supporter
Posts: 533
Joined: 2012-02-23
II.3
Offline
Posted on 2017-08-22 14:03:01
Saksa (2283) menee jatkoon ja voittaa todennäkösesti taas mestaruuden.
Suomi (2077) on täs selkee kakkossuosikki. Koska,,
Argentiina (2002) on menny alaspäi parina viime kautena. Ellei siel kurssi oo kääntyny ei niist pitäs olla vastusta. Mut mist näist aina tietää (vrt "skit spel" ) ).
Belgia (1937) on sit jo astetta heikompi ja voi korkeintaa aiheuttaa jonku yksittäisen yllätyksen muttei oo asiaa jatkoon.
Bosnia (1733) on saluunan heikoin nippu ja hävii kaikki matsit.
* (luvut on elo-vahvuudet)

Aina joukkueet muuttuu ja voimasuhteet ei oo samat ku aikasemmi mut ilma et haluun luoda uudelle koutsille lisäpaineita voinee sanoo et tää on yks suotusimmist lohkoista vähään aikaan.
Tsemppii matseihi, kyl se jatkopaikka irtoo (sit aletaa luomaa paineita taas aste kerrallaa lisää )) )
  
ogie23GI Supporter
Posts: 533
Joined: 2012-02-23
II.3
Offline
Posted on 2017-08-25 13:01:22
Hieno ja tosi tärkee voitto !
Onnittelut koutsille, täst on mainio jatkaa karsintoja.
  
HomoRomo
Posts: 6
Posted on 2017-08-26 9:16:17
Otteluraportti, ensimmäinen kierros: Fin - Arg 49-42

Tulos kertoo kaiken oleellsen. Olimme voitokkaita, olimme onnekkaita äärimmäisen tärkeässä matsissa. Ottelu ei oikein olisi voinut olla tasaisempi, Kaikki oli vaakalaudalla, ja hyvin pienestä kiinni kovaa vastustajaa vastaan. Molemmat hyökkäykset tehtailivat pisteitä tasaiseen tahtiin puolustajien sen isommin loistamatta. Voittomaalikin syntyi viimeisellä Suomen hyökkäysvuorolla. Olimme jumissa tilanteessa 4th ja 3 kun kellossa aikaa noin 4min ja matkaa maalialueelle 12yrd.

Antaa ottelun MVP:n quubba Weckstömin kertoa ratkaisuhetkistä:
"Olimme kopissa sopineet että, jos pääsemme noin lähelle maalia potkija pidetään penkillä. Lähdemme neljännellä yrittämään touchdownia tai ainakin etenemään niin että saamme uudet yritykset. Se oli treenikentällä harjoiteltu kuvio. TE teki terävän sivuttais-spurtin ja heittäytyi urheasti kopaten samalla pallon kainaloonsa näin pelin upea voittomaali näki päivänvalon.
Ehkä tuo neljäs yritys kulutti sen verran kelloa että vastustajalle tuli kiire omassa viimeisessä hyökkäyksessään. He etenivät vahvasti, ja me hyökkäyksen miehet katselimme pelonsekaisin tuntein miten puolustus mahtaa kestää. Ja kestihän se täpärästi, vihu ei ehtinyt kuin 5yrd päähän meidän maalista kun aika loppui kellosta. Se oli upeeta ja mahtavaa!"

Valmentaja pelkäsi suotta että joukkueen kunto loppuisi loppua kohti mutta hyvin jätkät jaksoivat painaa loppuun asti. Ainoa oikeastaan mikä toi sekaannusta riveihin oli yllättävän hyvin toiminut vastustajan juoksupeli. Tähän koitetaan kiinnittää jatkossa enemmän huomiota. Argentiinalla oli lisäksi huippuhyvä pulustuksen takakenttä, jonne pitkiä siivuja oli vaikea saada.
Tästä on hyvä lähteä haastamaan ensi kierroksella ennakkosuosikki Saksaa. Voitto siitäkin ois kiva mutta vaikea saada. Luultavasti muutoksia tulee taktiikkaan ja saatamme nähdä jonkun uudenkin pelaajan kentällä. Mutta näistä ei sen tarkemmin ettei tuleva vastustaja saa sitä vakoiltua.
  
T_Rex
Posts: 78
Joined: 2011-02-02
III.2
Offline
Posted on 2017-08-26 11:31:48
Maajoukkueen kokoonpanoa silmäillessä tuli sellainen asia mieleen, kun siellä vilisee tuttuja nimiä, että onko mitenkään mahdollista nähdä pelaajien kasvattajajoukkueet? Itse pelaan tätä karvalakkitilillä, joten olisikohan teillä mahdollisesti supporter-tileillä pelaavilla tai maajoukkeen GM:llä mahdollisuus nähdä noiden pelaajien kasvattajajoukkueet ja jaksaisiko joku jopa ne listata?
  
HomoRomo
Posts: 6
Posted on 2017-08-26 16:25:25
T_Rex wrote:

Maajoukkueen kokoonpanoa silmäillessä tuli sellainen asia mieleen, kun siellä vilisee tuttuja nimiä, että onko mitenkään mahdollista nähdä pelaajien kasvattajajoukkueet?


Ei se mahdollista taida olla muuten kuin tutkia siirtolistoja joukkueittain. Tarkempaa listaa en jaksa tehä, mutta ihan nopealla mulkaisulla sun kasvattamia pelaajia löytyi kymmenkunta.
Anssi Niinimaa LB
Teppo Hyyppä OL
Jesse Kääriäinen LB
Vilho Sundqvist TE
Heikki Vähämäki OL
Jarno Waltari K
Jyri Koponen DL
Mikki Kettunen SF
Jukka Kärki CB
Topias Salli CB
Siinä ois kovia luita ainakin kakkosen tasolle. Parhaat noista voisivat pelata menestyksekkään uran ihan top divarissakin.

Se menee arviolta suunnilleen niin että Elisa Vikings on kasvattanut 50-60% maajoukkueen pelaajista, Ogilthorpe ja Helsinki kummatkin noin 20-25%. Teitä kolmea kasvattajaseuraa on iso kiittäminen jos maajoukkue menestyy. Mähän en tässä tee muuta kuin kokoan palaset ja panen ne suurinpiirtein järkevästi kentälle.
  
HomoRomo
Posts: 6
Posted on 2017-09-01 13:37:21
Otteluraportti, toinen kierros: FIN - GER 28-42

Tästä pelistä ei budjetoitukaan pisteitä, mutta lopputulos jäi silti hieman kaivelemaan. Matsi oli melko tasainen kolme varttia, kunnes 44min kohdalla sattunut syötönkatko ja sitä seurannut Saksan maali lopettivat sitkeän pyristelyn. Kentällä tehty duuni oli siihen asti esimerkillistä taistelua. Tänään ei vaan vastustaja jättänyt yllätykselle sijaa, vaan kieltämättä parempi joukkue voitti.

Nyt on vuorossa väliviikko, ja seuraava koitos on kahden viikon päästä Belgia vieraissa. Sitä matsia lähdemme voittamaan, mutta miten, se selviää tuonnempana. Valmennusjohto ei halunnut heti pohtia tai paljastaa tulevia kuvioita. Sen sijaan saimme pari kommenttia uransa ensimmäisen touchdownin maajoukkueessa tehneeltä Niinimaan Eerolta.
"Pelaamisemme oli vaikeaa ihan alusta asti. Pelinrakentajamme sai jatkuvalla syötöllä niskaansa painetta ja säkkiä. Syyllistämättä ketään kenties hyökkäyksen linja ei pelannut tänään parasta peliään. Noin vapaasti ja usein ei pitäisi vihollisen päästä quuban kimppuun. Taistelumme oli urheaa, mutta myös voimia kuluttavaa, niinpä väsyimme selvästi pelin lopussa. Perk##e! tämä tulos keljuttaa just nyt".
  
 
Forum index >> Suomi >> Yleistä MJ pulinaa Goto page : 1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 14, 15, 16
Last posts
2024-05-01 9:46
Nationalmannschaft
Author:Samuelcrel
2024-05-01 1:28
Inactivity BUG
Author:hoospack
2024-04-30 22:04
Balkan's Top League.
Author:Radu27
2024-04-30 22:01
Inactivity BUG
Author:Radu27
2024-04-30 8:32
[Appel] Match Amical
Author:zone rouge
2024-04-30 5:42
Friendlies not processed?
Author:SrednaD