Grid-Iron american football game language selector
Language
ČeštinaDanskDeutsch
EnglishEspañolEspañol (Latinoamérica)
FrançaisItalianoMagyar
NederlandsPolskiPortuguês (Brasil)
RomânăSlovenčinaSlovenščina
SrpskiSuomiБългарски
РусскийУкраїнська 
Register
Login
17. szezon
Forum index >> Magyarország >> 17. szezon Goto page : 1, 2, 3, 4
 
slama
Posts: 0
Posted on 2014-07-27 1:02:20
Új szezon! Új remények!

Utánanéztem és kiderült, hogy a 12. szezonomat kezdem el. Ennél már csak talán vizi8 tudna többet mesélni. Node.

Célkitűzések, várakozások, tippek, heti beszámolók... Jöhet bármi. El is kezdeném.

Már az előző szezonban is a feljutás volt a cél, de sajnos nem sikerült. Úgyhogy idén sem teszem alacsonyabbra a lécet. Szeretném az első osztályban képviseltetni hazánkat. Sőt, hogy minél többünknek legyen erre lehetősége! Szóval, ha bármiben tudok segíteni, nyugodtan keressetek meg a fórumon előbb utóbb jön a válasz, vagy tőlem vagy mástól.

A divízióm, II.3:

Két bot, tehát az alsóház nyugodt lehet, nem kell nagyon félni a kieséstől. Viszont itt kezdődnek a bajok... A többi nyolc csapat mind erős, az eddigi szezonokban is simán előfordult a körbeverés. A feljutók is versenyképesek. ch25 bazi erős kerettel érkezett. Kérdés, hogy mennyire sokrétűek a játékosai. Az első meccsen bot csapattal találkozott és hozta a W-t. Top 3 esélyes. A Rixdorf Reapers kerete is erősnek tűnik, bár kevés játékosa néz bele a 17 es képességekbe. A Lion Rules csapata is veszélyes, jó irányító, jó WR (Dobos Zsigmond személyében, aki játszott az én csapatomban is 1-2 szezont). Ők ketten meg is mérkőztek az első héten, az előbbi viszonylag sima győzelmet aratott. A maradék négy csapatot már jobban ismerem. A Millingen Rhinos-tól előző szezonban kikaptam az első meccsen (feltehetően az 5 DL-em miatt, amit valamiért erőltettem abban az időben, de ez mindegy is). Nincs nagyon lyuk a védelmében. Top 3. Le is söpörte a Torinóiakat. A Paderborn Pirates egyszer megvert mind engem, mind a feljutó csapatot (Cornhuskers Varese-t) az előző szezonban. Erős QB, TE páros, viszont harmatgyenge védelem. Legyőzte a Trexenta Athletics-et (Szekeres Imre segítségével aki 5 elkapásból 3 TD-t szerzett. ), aki átlagos kerettel rendelkezik, viszont bármikor képes meglepni az ellenfelet. Erős WR osztag áll a rendelkezésére. A Torino Warriors szintén egy kíváló QB, TE párosra épít, viszont a BPOS-ban vannak hiányosságok. Ja és persze itt vagyok én, de a jellemzést meghagyom másoknak. Bot ellen kezdtem, szerencsére behúztam a meccset. Rémálmom egy elvesztett bot elleni meccs

Eredményes szezont kívánok mindenkinek! Hajrá Magyarok!
  
csimma
Posts: 44
Posted on 2014-07-28 15:43:27
Hali!

Bot csapatokkal vagyok csak,szinte garantált a továbbjutás. Ebben a szezonban a stadion építés, és a játékosok fejlesztése a cél. VIP helyek készen vannak, egyik oldalon a páholy is. A fitness center fullon és most felépítem az edzőtermet, majd folytatom a másik 3 oldalon a páholyokat. Mindenkinél megnézem mi a maximum erő/sebesség utána lassan elkezdem kiválogatni a játékosokat a megfelelő pozíciójukra. Igyekszem a meglévő öreg tapasztalt játékosokat fiatalokkal pótolni hogy 2-3 szezon múlva már egy fiatal 20-23 évesekből álló, erős csapatom legyen.

Mindenkinek sok sikert és feljutást kívánok a szezonra!
  
bupti
Posts: 0
Posted on 2014-07-28 17:08:36
Most jutottam fel, és még a csapat egy része nincs készen.
Így félgőzzel a középmezőny a realitás (6. hely +/-2).
Kiesni nem fogok - van két BOT, a Dobogóhoz meg még kevés vagyok.
Ebben a szezonban fejeződik be a kezdőcsapatom átképzése, felzárkóztatása.
Majd a következő szezonban...

Minden létesítményem (kivéve stadion) a maxon van, edzői stáb 5X20, orvosok 20.
Mindenféle képzésre ideális vagyok
Már csak a játékos-állomány folyamatos szinten tartása/erősítése kell!
  
Ric71
Posts: 40
Posted on 2014-07-28 18:29:55
Sziasztok!

Először is sok sikert mindenkinek az új szezonra!

Az elmúlt szezonban egy kis szerencsével sikerült megnyernem a diviziómat, úgyhogy feljotottam a IV-be. Itt cél egyelőre a csapat- és stadionfejlesztés. Van 3 bot csapat, kiesni nem fogok. A szezon végén tartottam egy nagy selejtezést, illetve igazoltam pár tehetséget, idén a meglévő csapatot szeretném fejleszteni és kiszórni a végén azokat akik nem fejlődnek eléggé.

Ric
  
Jancsi
Posts: 0
Posted on 2014-07-28 19:37:46
Sziasztok!
Én is BOT csapatokkal vagyok együtt, szóval most meg lesz a feljutás. Így a célok, hogy fejlesszem a játékosaimat és a stadiont. Játékosaimnál megnézem kit milyen posztra érdemes nevelni, fejleszteni. A kupában meg a nagy csapatok ellen felmérni, hogy hol is tartok. No meg igyekezni minden hétfőre össze állítani a kezdőt. Bajnoki meccseknél nincs gond, mert az szombat...de hétfő, az nekem mindig katasztrofális nap Van elmentve alaptaktika a végszükség esetére, de ma annyi időm se volt, hogy azt beállítsam meg tegnap sem!
  
ch 25
Posts: 16
Posted on 2014-07-28 21:59:11
Sziasztok, én is üdvözlök minden magyar menedzsert!
Megkezdtem -tisztán saját nevelésű játékosokból álló csapatommal- első szezonomat a másodosztályban slama csoporttársaként. Ebben a szezonban célom a biztos bennmaradás, elérése, valamint egy-két poszton fiatalok beépítése idősebb 3,5 tehetségű játékosok leváltásával.
Sajnos gyülekeznek eközben a viharfelhők is: az előző volt sorozatban a második idény, amikor nem tudtam 5 csillagos tehetségű ifit húzni, ez már 2-3 szezon múlva visszaüthet.
Ezenkívül hosszú idő után csökkent a pénzügyi helyzetem 20 millió alá. A válogatott nevelésen nem fogok spórolni, de lehet, hogy szűkítem majd a játékoskeretemet.
További jó játékot és sikeres szezont kívánok mindenkinek.
  
szolid
Posts: 0
Posted on 2014-07-29 9:16:48
Én a játékosaimmal még nem foglalkozom csak építkezem,ha kész lesz minden majd szeretnék komoly segítséget kérni.Kiesés nem lesz.
  
czuli3
Posts: 0
Posted on 2014-07-29 23:46:18
Én nekem a bajnoki cím az elvárt mivel TD különbséggel maradtam le a feljutástól.
Stadion már elég nagy. Fittnes center meg Edző központ már max lassan az edzői stáb is maximum lesz de ahhoz előbb spórolni kell egy kicsit.
Mindenkinek jó szezont kívánok
  
Chris kovi
Posts: 146
Posted on 2014-08-02 9:06:14
Sziasztok!
A 3.kis szerencsével a 2.hely a célom az idén a 3/3as ligában...

Igaz vereséggel kezdtem az első meccsen,1 most följutó Svájci csapat ellen de bízom az elképzelésemben a játékosaimban és visszavágunk majd..
Az előző idényben 3.lettem,2 csapattól kaptam ki oda-vissza a Holland följutott,maradt a Német aki tutira erősebb...A helyzet annyiban bonyolódik,hogy vizi8 is a 3/3 as ligát erősíti na és az osztrák ★stonefield:bulldogs★ is erős volt tavaly.Nagy esély van körbe verésre,úgyhogy nem lehet biztosra menni egyik ellenfél ellen sem.

A stadionom 66500,jó pár szezon óta maxon van edző és minden kiegészítő épület...

A játékosaim 2 ő kivétellel Magyarok,elég ütősek is már most de az edzéssel vigyázok nehogy elszaladjanak a bérek,aztán jövőre már nagyobbat szeretnék lépni,álmodni.

Sok szerencsét és touchdown-t mindenkinek!
Hajrá MAGYAROK!
  
vizi8
Posts: 255
Posted on 2014-08-03 19:03:43
Hát igen! Már nem is tudom hány szezont húztam le itt, 2009-óta. Újra a III. ligában vagyok, most szeretnék több időt itt tölteni mint legutóbb(2 szezon). Fiatalok beépítése nálam is folyamatos, bár elég rizikós néha egy egy rázós meccsen a fiatalokra támaszkodni. Most 2 hétig szabin voltam így nem nagyon foglalkoztam semmivel( csapattal sem). Most fogom felmérni a csoport csapatait, de bízok egy tisztes helytállásban.
  
 
Forum index >> Magyarország >> 17. szezon Goto page : 1, 2, 3, 4
Last posts
2024-05-01 9:46
Nationalmannschaft
Author:Samuelcrel
2024-05-01 1:28
Inactivity BUG
Author:hoospack
2024-04-30 22:04
Balkan's Top League.
Author:Radu27
2024-04-30 22:01
Inactivity BUG
Author:Radu27
2024-04-30 8:32
[Appel] Match Amical
Author:zone rouge
2024-04-30 5:42
Friendlies not processed?
Author:SrednaD