Grid-Iron american football game language selector
Language
ČeštinaDanskDeutsch
EnglishEspañolEspañol (Latinoamérica)
FrançaisItalianoMagyar
NederlandsPolskiPortuguês (Brasil)
RomânăSlovenčinaSlovenščina
SrpskiSuomiБългарски
РусскийУкраїнська 
Register
Login
WC12
Forum index >> Nederland >> WC12 Goto page : 1, 2, 3
 
Stout
Posts: 35
Posted on 2014-09-03 16:47:18
Weer een nieuwe ronde voor de world Cup.
Wederom ben ik coach en zal mijn best doen.
Ik heb niet veel veranderingen aangebracht aan het team.
Als iemand een speler heeft of kent die in het NT team past, graag doorgeven dan plaats ik hem.
Denk met zijn alle mee deze ronde qua formatie en dan doen we samen het NT team zo ver mogelijk laten komen.

Groetjes Stout
  
Stout
Posts: 35
Posted on 2014-09-04 9:22:08
Er zijn een aantal wijzigingen geweest.
We hebben afscheid moeten nemen van een aantal spelers.
En nieuwe spelers toegevoegd.
Komorra is met 5 spelers hofleverancier van het NT.

Hoe het team nu is vind ik het goed. Van de spelers die afscheid hebben moeten nemen zijn er spelers die in een bot team zitten of eind dit seizoen met pensioen gaan. Een mooie gelegenheid om nieuwe, jonge spelers een kans te geven om te laten zien wat ze kunnen. Op deze manier moeten we het team er weer bovenop krijgen zodat we weer in de top kunnen meedraaien. De laatste drie wc series is het niet gelukt om hoog te eindigen en lagen we er al snel uit. Hopelijk met deze veranderingen, dat we beter kunnen gaan spelen.

Zoals ik al vaker zeg, weet je nog spelers die mee kunnen doen, geef aan wie en in welke plaats ze van de huidige spelers ze kunnen. Zo werken we samen om het team beter te maken.
Denk dat we als enigste voorwaarde moeten nemen dat bot spelers niet meer meedoen en dat we alleen actieve spelers in het team nemen. Die gaan ook vooruit in hun ontwikkeling terwijl de bot spelers stil blijven staan of zelfs achteruit gaan.

Dus nogmaals denk mee in het scouten en straks als we gaan beginnen met de wedstrijden met de opstellingen. Met het scouten en oproepen van spelers hebben we tot 12 september de tijd. Dus tot die tijd kunnen we bouwen.

Groetjes Stout
  
Stout
Posts: 35
Posted on 2014-09-12 11:56:08
De allerlaatste veranderingen zijn gemaakt.
De selectie is nu compleet. Met deze ploeg moeten we het gaan doen deze kampioenschap.
Hopen dat ik als coach de juiste mannen heb neergezet op de juiste plek.
Ik wens de jongens heel veel succes en dat we het gaan halen dit jaar.

Stout
  
jackyd
Posts: 0
Posted on 2014-09-14 1:20:04
Succes!
  
Stout
Posts: 35
Posted on 2014-09-20 16:21:39
De eerste wedstrijd is verloren.
Jammer genoeg niet het gewenste resultaat gekregen. Maar we geven niet op en blijven doorgaan. Hoe de volgende wedstrijd gaat lopen weten we nog niet. De komende week kijken wat de mogelijkheden zijn.
  
Stout
Posts: 35
Posted on 2014-09-26 23:09:43
Een mooie overwinning behaald tegen Brazilië.
Het was hard werken voor de jongens maar ze hebben het gehaald.
Bij de eerste kwart leek de opstelling van vandaag te falen, maar daarna hebben ze de achterstand omgedraaid in een overwinning.
Met vier td's van Yoeri Hezemans een mooie prestatie. Het is een speler die al op leeftijd is en weinig wedstrijden heeft gespeeld voor het NT, maar wel van waardevol belang is.
Met vier wedstrijden en vijf td's (waarvan vier vandaag) heeft Yoeri de titel MVP gekregen van deze wedstrijd. We gaan zeker nog veel horen en zien deze WC.
Op naar de volgende wedstrijd.

  
Stout
Posts: 35
Posted on 2014-09-28 23:01:56
De jongens van het NT team hebben afgelopen vrijdag een mooie overwinning behaald in en tegen Brazilië. Het volgende land wat ons te wachten staat is Bulgarije. Een land dat nog niet zo lang meedraait in de NT competitie, maar waar wel voor moet worden opgepast.
Onze jongens zijn vandaag vanuit Brazilië naar Bulgarije gevlogen. Daar zullen ze zich komende week concentreren op de wedstrijd van vrijdag. De opstelling gaat ik nog niet bekent maken. Maar we gaan kijken wie wat en waar gaat komen en doen.

  
Stout
Posts: 35
Posted on 2014-10-03 10:34:37
De jongens spelen vandaag tegen Bulgarije.
Helaas zonder youri hezemans. Zijn team heeft hem ontslagen. Dus staan er andere mensen op zijn positie. Wie en waar kunnen jullie zien tijdens de wedstrijd.
Veel kijkplezier.
  
Stout
Posts: 35
Posted on 2014-10-04 13:06:48
Met een overwinning op Bulgarije hebben we een tweede plek te pakken in onze groep.
Met wederom nieuwe spelers die het netjes gedaan hebben is het inzetten van nieuwe spelers succesvol. Volgende week de wedstrijd tegen Ierland. Komende week gaan de jongens hard trainen om ook deze wedstrijd te winnen zodat we onze positie in de groep kunnen verbeteren of vast te zetten. De week daarop is een rustweek voor het team. Dan kunnen we evalueren hoe de eerste held van de kwalificatie is gegaan. Daarna kunnen we ons richten op het verdere verloop van de kwalificatie. Of er verbeterpunten zijn. Of ik spelers een vaste basisplaats gaat geven of dat er spelers uit het nt gaan en worden vervangen voor nog meer nieuwe spelers. Tot nu toe tevreden. Hoe denken jullie hierover? Graag jullie mening. Als jullie nog verbeterpunten zien, spelers die wel in het team thuis horen of juist niet, of spelers die niet in het nt zitten maar hier wel in thuishoren, noem maar op.

Mijn doel is (zolang ik NT coach mag en kan zijn) om het team te verjongen. De oudere spelers doen hun werk goed, maar komen in de fase dat ze gaan stoppen met het spel. Hun plek moet ingenomen worden door jonge spelers die weten wat ze doen en ook kunnen presteren. Deze spelers zie ik graag in het NT team. Kijk daarvoor rond en geef namen door, zodat ik ze in een lijst kan zetten. Zo kan ik (of mijn opvolger) sneller en makkelijker nieuwe spelers selecteren voor de juiste positie. Ik ziet dat de lijst zijn vruchten afwerpt. de nieuwe jongens die nu ingezet zijn in de afgelopen wedstrijden hebben het goed gedaan. Dit wil ik graag blijven zien en doen.
Het zou leuk zijn dat Nederland weer in de top van de NT mee gaat draaien. de afgelopen jaren is me dat niet gelukt. Mijn debuutjaar als coach heb ik het team tot een tweede plek kunnen krijgen. Nu moeten we weer terug komen na een paar slechte jaren.

Ik doe mijn best in ieder geval en coacht de jongens zo goed als ik kan.
Iedereen veel plezier met het spel. Ik heb het in ieder geval.

groetjes stout
  
Stout
Posts: 35
Posted on 2014-10-11 10:54:43
Een spannende wedstrijd gisteren. De jongens hebben hun best gedaan en het net niet gered. Met een blessure van Jordi Tillema hebben we Niels de Heij in kunnen zetten. Niels heeft zijn best weer gedaan en laten zien waarom hij in het nt zit. Voor zover het er nu uitziet zullen we Jordi niet meer in actie zien dit kampioenschap, hij is volgens de artsen 24 dagen uitgeschakeld. We wensen Jordi veel beterschap en hopelijk dat we hem snel terugzien.

Komende week hebben we een rustweek en kunnen de jongens uitrusten. De week daarop gaan we beginnen aan de tweede helft van de kwalificatie. De jongens zullen zich daarvoor voorbereiden en kijken of we de teams waar we nu van hebben verloren dan kunnen wreken door te winnen. Als team staan we nu op de derde plaats. Een tweede plaats zit er nog steeds in dus we blijven strijden.

Jongens bedankt voor wat jullie tot nu toe gedaan hebben. Als coach ben ik trots op jullie.
  
 
Forum index >> Nederland >> WC12 Goto page : 1, 2, 3