Grid-Iron american football game language selector
Language
ČeštinaDanskDeutsch
EnglishEspañolEspañol (Latinoamérica)
FrançaisItalianoMagyar
NederlandsPolskiPortuguês (Brasil)
RomânăSlovenčinaSlovenščina
SrpskiSuomiБългарски
РусскийУкраїнська 
Register
Login
WC12
Forum index >> Nederland >> WC12 Goto page : 1, 2, 3
 
Stout
Posts: 35
Posted on 2014-10-25 0:31:50
En gewonnen van Finland. Na een week rust is het team klaar voor de return wedstrijden.
En de jongens hebben hun best gedaan. De eerste wedstrijd tegen Finland werd verloren met 14-42 voor Finland, vandaag de return en die is door ons gewonnen met 24-35.
Je kan zien dat er nu meer eenheid komt in het team en dat de jongens op elkaar ingespeeld raken. We staan nu op drie, maar als we in dit tempo blijven spelen dan gaat het goed komen en kunnen we een plek stijgen en kwalificeren.
Volgende week Brazilië. De koploper van dit moment. Dat word spannend.
Ook zijn we afhankelijk van Ierland. Samen met Brazilië en Ierland strijden we nu om te kwalificeren. Een van de drie valt af. Wie dat is nu nog niet te zeggen. Voorlopig blijven we hoop houden en doorspelen. VIP is deze week David Helder. Als rookie in het NT doet hij het geweldig. Twee wedstrijden gespeeld en nu vier TD's in een wedstrijd. Gefeliciteerd David.
  
Serrie
Posts: 178
Posted on 2014-11-01 8:05:09
Is er een reden dat je een OL, met catching 3 als TE neerzet die vervolgens een matchrating haalt van anderhalve ster?
  
Stout
Posts: 35
Posted on 2014-11-01 18:45:58
Serrie wrote:

Is er een reden dat je een OL, met catching 3 als TE neerzet die vervolgens een matchrating haalt van anderhalve ster?



Offence speelde in deze wedstrijd over een kant. Ik had op de TE positie op de kant waar niet naartoe werd gespeeld een OL speler gezet als extra verdediging. Maar volgens mij werkt dat niet wat ik in gedachte had. Zal het meenemen in de volgende wedstrijd. Zag in het wedstrijd verslag dat hij wel werd aangespeeld, dus zal ik zeker aanpassen. Wat voor opstelling ik gaat gebruiken in de volgende wedstrijd weet ik nog niet. Door verschillende opstellingen te gebruiken werkt wel.

Met winst op Brazilië zijn we nog steeds op de goede weg. We staan derde maar zijn nog zeker niet uitgespeeld. Er is nog niks beslist en we kunnen nog steeds kwalificeren voor de volgende ronde. Volgende week tegen Bulgarije. Onze concurrent Brazilië heeft een rustweek dus er zullen veranderingen zijn in de top. Als ik kijk naar de resterende wedstrijden blijft het tot aan het einde spannend. We zullen ons best blijven doen. Of we doen het zelf door overtuigend te winnen de laatste twee wedstrijden of we winnen alles en moeten in de laatste week wat onze rustweek is onze concurrenten laten beslissen.
Ik hoop dat we het zelf kunnen beslissen. We doen ons best.
  
Stout
Posts: 35
Posted on 2014-11-08 12:44:23
Met de wedstrijd tegen Bulgarije hebben we weer winstpunten gepakt. Hierdoor nu de eerste plaats te pakken. We hebben een feestje gevierd met het team. Was erg gezellig, maar we moeten nog een keer aan de bak. Vrijdag alweer de laatste kwalificatie wedstrijd. Eentje die voor ons nog steeds belangrijk is. Met winst zijn we zeker van kwalificatie en bij verlies moeten we een week wachten wat er gebeurd bij de wedstrijd van Brazilië tegen Ierland.
Het is fijn werken met dit team, je kan zien dat de invloed van de nieuwe spelers belangrijk is. Na een aantal jaren spelen met een bijna ongewijzigde opstelling is de verandering die is doorgevoerd te zien. Iedereen weet nu dat ze moeten vechten voor een plaats in het team. Niet of weinig presteren betekend geen basisplaats. Presteren betekend een plek in het team.

Om alvast vooruit te kijken op de toekomst. Er zijn een aantal spelers die aangegeven hebben dat ze stoppen met american football. Dit respecteren we en bedanken deze spelers voor wat ze hebben gedaan voor het Nt. Dat betekend dat er ruimte komt voor nieuwe spelers. Mijn vraag is nu aan de overige nederlandse coaches. Kijk rond en weet je of zie je spelers die in aanmerking kunnen komen voor het NT geef dit door. Ik zet ze in de spelerslijst en selecteer daaruit weer de nieuwe NT spelers. Zo kunnen we het spel van het NT waar we nu mee bezig zijn voortzetten en hopelijk een NT kampioenschap binnen kunnen halen. Ik zal later meer uitleg geven en aangeven wat ik zoek voor het nieuwe NT.

Blijf het Nt aanmoedigen en we gaan vol goede moed verder.
Zien elkaar vrijdag weer bij de laatste kwalificatie wedstrijd. Kom met zoveel mogelijk om het team aan te moedigen.

Stout
  
Serrie
Posts: 178
Posted on 2014-11-14 16:47:53
Gefeliciteerd met de kwalificatie
  
Stout
Posts: 35
Posted on 2014-11-14 19:32:53
Dank je Serrie.

Het is gelukt. Alle return wedstrijden hebben we gewonnen. Met 6 gewonnen en 2 verloren wedstrijden hebben we ons gekwalificeerd. Of we op de eerste of tweede plek eindigen in de poul ligt aan volgende week, maar we zijn door naar de volgende ronde.
Het is feest in het team. iedereen heeft heel hard gevochten voor deze resultaten.
Nu is het beginne met voorbereiden.
Als coach wil ik de komende tijd tot aan de volgende wedstrijd kijken wat ik kan verbeteren en veranderen. In het offence team is er in ieder geval roulatie in opstellingen en spel systemen. Dit werkt goed. De defence heeft een vaste opstelling en die werkt nu goed. Ik kijk nu wat ik hieraan kan veranderen. Wil hier ook een roulatie systeem op zetten. Wie van jullie heeft hier ideeën over of tips. Stuur me een berichtje, dan kunnen we kijken of we hier ook iets mee kunnen doen. In ieder geval een prima team om mee te werken.

Over het hierboven genoemde heb ik wel iets in mijn hoofd. Ik zal met verschillende van jullie contact opnemen om te overleggen. Nu in ieder geval feesten
  
Stout
Posts: 35
Posted on 2014-11-15 11:14:57
Een update.

Ondertussen is het zeker dat we een eerste plek hebben. De wedstrijd tussen Brazilië en Finland is ook gespeeld en Finland heeft de wedstrijd gewonnen. Dat betekend dat we bovenaan staan.
Voor de tweede plek (voor ons niet belangrijk, maar leuk om te weten) moet er nog gevochten worden. Drie teams die deze plek nog kunnen bemachtigen.
Veel succes voor die teams.
  
Stout
Posts: 35
Posted on 2014-11-23 14:17:00
De tegenstanders zijn bekend voor de volgende ronde.
Een zware poule met Groot Brittannië, Australië en Servië.
We gaan de komende week trainen voor de eerste wedstrijd.
Kijken welke spelers waar komen te staan om er een mooie wedstrijd van te maken in ons voordeel. We doen ons best in ieder geval.

We zijn blij dat we een ronde verder zijn. We zijn verder dan vorig jaar.
Dus we blijven ons best doen en kijken wat we kunnen. De spelers hebben er zin in en vinden deze ronde een grote uitdaging. Groot Brittannië heeft vijf wereldtitels op haar naam staan en Servië heeft er eentje. Australië en Nederland zijn de twee landen in de groep die nog geen wereldtitel op hun naam hebben. hopelijk voor Nederland overleven we deze ronde (gaan we natuurlijk vanuit) en kunnen we verder. Als we deze ronde overleven zijn we een heel eind op weg en kunnen we zo goed als een plekje reserveren voor de wereldbeker. Het is misschien heel erg optimistisch, maar de kansen zijn er en die gaan we dan ook benutten. We doen ons best en hopen dat dit ons moment is. Want het kan ook zomaar afgelopen zijn na deze ronde. Want dat kan ook. We weten het niet. We gaan het de komende week zien en vrijdag weten we het.

Als coach vraag ik dan ook van jullie, moedig het team aan. Dat hebben de jongens hard nodig.

Groetjes Stout NT coach
  
Stout
Posts: 35
Posted on 2014-11-26 20:19:22
De eerste wedstrijd in de tweede ronde is een feit.
Jammer genoeg verloren. Een slecht begin, maar we houden hoop.
Na de wedstrijd heeft het team even lunchpauze genomen.
Na de lunch zijn we weer gaan trainen en het ziet er goed uit. er zijn weer wat wijzigingen gemaakt qua positie en opstelling. Hopelijk gaat dit morgen tegen Groot Brittannië het verschil maken. Dat team heeft het vandaag qua wedstrijd goed gedaan. Ondanks hun probleem vandaag met hun coach hebben ze gewonnen. Hopelijk heeft dat hun onzeker gemaakt en kunnen we daar gebruik van maken.

Het is nu belangrijk dat we alles gaan winnen vanaf nu. Groot Brittannië zal een zware dobber worden, dus moedig het team weer massaal aan.

Groetjes van de Nt coach Stout
  
Stout
Posts: 35
Posted on 2014-11-27 21:43:09
De tweede wedstrijd in de tweede ronde is gespeeld en we hebben gewonnen.
Tegen een geduchte tegenstander. Groot Brittannië is een land dat goed is vertegenwoordigd in het spel. Met vijf NT titels de beste en wij hebben gewonnen.
In de groep waar we nu zitten staat alles na vandaag nog open. Alle vier de teams hebben 1x gewonnen en 1x verloren Dus morgen is de beslissende dag voor iedereen. Onze groep werd de groep des doods genoemd en de groep maakt zijn naam waar.
Morgen gaan we dus zien of we door gaan of niet. We moeten winnen om door te gaan. er zit niks anders op. De jongens hebben hard gewerkt en de jongens die morgen op het veld staan hebben alles eruit gehaald en zullen morgen ook tot het uiterste gaan. Als we het morgen halen zijn we voor het eerst sinds jaren weer in de volgende ronde. Moedig de jongens morgen weer aan. Denk dat heel Grid Iron morgen de verrichtingen bekijk die in groep D gemaakt worden.
Tot morgen.
Stout
  
 
Forum index >> Nederland >> WC12 Goto page : 1, 2, 3